събота, 30 април 2011 г.

ДЕМИ СТИЛ: ШАЛОВЕ, ШАЛОВЕ И ШАЛОВЕ















Отдавна се вижда, че тези аксесоари се използват като ключ в гардероба на много жени. Те са гъвкави и супер стилни и топли в студено време.
Има голямо объркване сред носни кърпички, шалове и шалове, така че ние ще ви обясним:












Шаловете са: от всякакъв тип тъкан или триъгълни квадрат, които са били увити около тялото или главата и без значе
ние от размера. Шалът е направен от леки материи като сатен и коприна и шалът е по-тесен, дълаг и с правоъгълна форма и е изработен от приятни материи като вълна, така че се използва главно за отопление през зимата. Вие все още имате Pashmina, която е направена от плат, подобена на кашмир изработени от животински кожи, който много прилича на шал, но обикновено за използва за раменете и социални костюми.












Начин на употреба: Те са много лесни за мач и вървят с ризи, сака, рокли, поли и дънки. В зависимост от модела и как те са обвързани.
Дори и най-дискретните отбелязват, защо не се съчетават кърпа с отпечатана блуза. По същата причина, търсят модели на по-леки материи, които не дават много по обема на тялото.За тези, които живеят в по-топлите места,
За да изглежда на основния ден за ден повече мода, Деми, в повечето случаи избират maxilenços или шалове, които дават на човек, още един поглед!
Кредит ако взимате!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар