събота, 2 април 2011 г.












От напускането на рехабилитационната клиника, където тя е била хоспитализирана, Деми Ловато взе най-престижната награда най-стилна звезда, която спечели през февруари тази година. Но има въпросна новина дали Деми е момиче за пример, певицата винаги е била пример за всички хора по целият свят.

Военните ботуши са били използвани често от Деми и поради това, ние ви казваме повече за този аксесоар, който обещава да се подчертае зимата на 2011 година.
В ботуши или кубинки, с произход от римския период, когато те са били използвани от войници за защита на краката си в борбата за райони. Петите на обувки като се има предвид ролята им на фасилитатор.Те са традиционно от закалена, а понякога и водоустойчива кожа.Днес тези ботуши се използват за туризъм,джунгла,пустиня,в зимно време и за високи скокове.

Как да използвате кубинките: за това, че те са много тежък стил, идеал е да обедините своите военни обувки с най-деликатните дрехи. Носете ги с поли, къси панталони и рокли. Ако искате да копирате стила на Деми Ловато заложете на чорапогащник, гамаши и прилепнали панталони. Избягвайте да носите шалвари с джобове.
Военните ботуши, които Деми обикновено използва марката-AllSaints Spitalfields с приблизителна стойност от 490 долара
Кредит ако взимате!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар