сряда, 25 май 2011 г.

СЛУХ: ДЕМИ, СЕЛЕНА, ДЖЪСТИН И КРИС БРАУН ОТИДOХА НА КИНО ЗАЕДНО











След като Джъстин и Селена са срещнаха в магазин "Victoria's Secret", те се срещнаха с най-добрата и приятелка Деми Ловато и Крис Браун, за да отидат на кино в полунощ на филма Карибски Пирати 4: В непознати води в Шърман Оукс, Калифорния. Говорихме с четирима свидетели, които потвърдиха, че са видяли група от известни приятели. "Те останаха на киното и бяха толкова развълнувани да скочат от една страна в друга", каза източник.
В четири и шест други приятели се появиха в полунощ. "Те не са си купили билетите, просто отидоха направо на киното. Два часа по-късно те ​​са изчезнали още преди филмът да свърши, " един от нашите свидетели каза. Някой има вечерен час? Ние знаем, че Деми каза, че е уморена, снощи!
"Почти никой не ги притесни. Едно момиче казало на Селена, че е фен на "Магьосниците от Уейвърли Плейс" . Селена се усмихна и позира за снимка с нея ", каза друг свидетел. "Изглежда, че никой от тях не е с охрана."
"Всички във филма не можеха да повярват, че всички те бяха заедно. Беше толкова нереално, и малко странно. Те всички подскачаха като деца. Селена и Деми са най добри приятелки. На тях сякаш им беше наистина забавно. Ако не ги познавам, щях да мисля, че са една малка група от ученици ",обясни нашият четвърти свидетел.
Кредит ако взимате!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар