четвъртък, 26 май 2011 г.

ГЛАСУВАЙ СЕГА ЗА ДЕМИ ЛОВАТИ !!!



















Деми Ловато е номинирана за две категории - Da направим нещо - награда 2011 за Деми " , Star TV , и всемилостивия песен (до Джо Джонас). Организацията е основана през 1993 г. от американски актьор Андрю Шу. Неговата мотивация е да насърчи младите SA да станат активни граждани и лидери в същото време, без да се притесняват за проблемите на общността, наградата е свързана към телевизор кабелен канал VH1 .
Деми Ловато направи категория миналата година, а от няколко години се занимава с проекта и спомага за насърчаването и да участват всички.
Вижте категории в които Деми участва:
ТВ звезда - Деми Ловато
Деми е дарила един милион долара, за да помогне на Япония, след като цунами се изля върху тях, тя също така има партньорство с "Clean & Clear и DoSomething.org за насърчаване на всички чрез своя проект" Присъединете се към помагането за Япония. "
Благотворителна песен - Деми Ловато и Джо Джонас
"Make A Wave", изпята от Деми Ловато и Джо Джонас от полза за благотворителност "Disney Friends For Change" - кампания, която е благоприятна за социални инициативи в зелено.
И страшно много ви молим да гласувате, все пак
Натиснете ТУК и изберете категория " TV Star "и да намерите снимка на Деми Ловато и кликнете върху Изпращане. След това кликнете върху " Благотворителен песен "и да намерите снимка на Деми Ловато и Джо Джонас и кликнете върху Изпращане
Ние ще направим всичко възможно Деми да спечели!
Кредит ако взимате!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар